?

Log in

Lief dagboek...

lees, schrijf, stuur.

Name:
liefdagboek
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated
&De bedoeling is...?
Een boek, te leen, voor iedereen. Iedereen mag er in schrijven, tekenen, schilderen, foto's plakken, wat je maar wil. Wat je misschien normaal in je eigen dagboek zou doen, kun je nu hier in doen. Schrijf iets van je af,
schrijf iets wat de wereld moet weten... Doe iets!
Lees meer


Wees lief, doe mee, luister naar je papa en mama &wees zuinig op de spullen van iemand anders.. het is en blijft mijn (ilsch) eigendom..


Edit 24/01/06:
Zo! Eindelijk weer een berichtje hier. Na mislukte boekjes was de lol er een beetje af maar dit lijkt me een mooi moment voor een Lief Dagboek doorstart. Omdat ik zelf druk ben heb ik besloten dat het misschien leuk is om deze community wat uit te breiden.

Hoe? Door iedereen boekjes te laten rondsturen! De meeste zullen het leuk vinden om zelf een boekje terug te krijgen, vol geschreven, geknipt en geplakt door anderen.

Als je een boekje hebt maak je hier een bericht (handig is een duidelijke titel zodat het bericht nog terug te vinden is) en daarin kan iedereen die het boekje wil zijn email adres neerzetten. Je kunt een lijst maken met die email adressen en die in je boekje stoppen, dan kan iedereen de volgende persoon mailen voor het adres.

Als je een boekje krijgt maak dan een entry dat hij is aangekomen en wanneer je hem weer verstuurt maak dan ook een entry naar wie (lj naam) en eventueel foto's van wat je zelf hebt gemaakt.

Statistics